Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy kezdő anyuka megpróbáltatásai

Minek szült az ilyen?!

Minek szült az ilyen?!

Az anyutest

2018. augusztus 03. - MinekSzültAzIlyen?

Nem tudom, hogy ez a feminizmus melyik vadhajtása, de mostanában tele a net anyutestes cikkekkel, amiktől a falra mászom. Nyilván a kockás hasú fitnesz mamis YouTube videók termelték ki, de nem jó reakciót váltott ki az anyákból. Mert akadt pár önérzetes nő, aki irigységből, féltékenységből vagy bármi ami a mozgató rugója ezeknek a “tökéletes vagyok így is” cikkíróknak, írt pár sort, amiért a kurva anyját minden húszévesnek, luxusmaminak, és a rájuk nyálukat csorgató férfiaknak (persze a cikk írók férje mind mintaférfi).

Mi, nők, áldozatok, mindig keresünk egy tettest, akinek mindez a hibája. Anyaként a 20-as feszes csajok és a férfiak (ismétlem, sosem a férjünk, az az aranyember, az a bezzegférfi rá se néz más nőre, de a többi 2 milliárdnak a szexista kurva anyját). Mert mi szültünk bazdmeg, ha nem mondtuk volna, és megváltozott a testünk, ha nem mondtuk volna. Mindenki kapja be, te meg apa fogadd el, hogy anyutest van. Hogy fogadná el szerencsétlen ha te sem fogadod el? Mert felkúrod magad egy kocka hasú luxus kitartott mami YouTube videón? (Mert nyilván mind kitartott, aki így néz ki és ennyi mindenre van ideje, mit ér a nő rosszindulat nélkül, na még egy rendes töltött káposztát sem tud össze rakni). Nagyon nem jól gondolkozunk. Csak egy orvosi igazolás minden ilyen cikk a saját igénytelenségünkre, mert mi hős anyák, akik szültek (ez egy akkora kártya a kezünkben, hogy szarunk a paklira, mindig ezt játsszuk ki) miközben betolunk még egy Maxikinget, neten lazán bólogatva, olvasgatva, kommentelve, lájkolgatva önigazolást kapunk, hogy ez így tök rendben van, és a világ a szar körülöttünk, meg minden ember hülye, és ami a legfontosabb: minden férfi ordas nagy bunkó. Vadásszuk ezeket a random anyákat magasztaló cikkeket.

Mi az, hogy pontoznak minket, idióta szexisták, még van pofájuk. Megsúgom, mi nők is pontozunk, saját magunkat a legtöbbször, önigazolásként a strandon lessük a többit, és addig keresünk amíg nem találunk nálunk rosszabbat. Attól, hogy ezt nem mondjuk ki, és röhögünk hangosan sörözés közben, ez még ugyanaz a sztori. Ha kimondod vagy röhögsz, netán férfi vagy akkor az már bunkóság. Én a párommal szoktam nézegetni a népet strandokon vagy fesztiválokon, és ha találok egy jó segget, én igenis megmutatom annak a szexista bunkónak, aki vagy leokézza, vagy mutat egy szebbet. És ha az egy nálam jobb nő, pont leszarom, bólintok egyet, mert nem hiszem, hogy a férjem véletlen megbotlik, és beleakad a farka.

De alapban el kell mondjam, kiábrándító a helyzet. Az alapvető ordító különbség, hogy egy faszi akármilyen szarul néz ki, tele van önbizalommal, kihúzva, nyílegyenes szőrös háttal, pocakot előre tolva nyugodtan lazán megy. Faszt megy, vonul. Mi nők meg, ezer éves rabszolgái a társadalomnak, lehajtott fejjel és görbe háttal vonszoljuk magunkat. Nulla tartás, nulla önbizalom. Felveszünk magunkra egy sátrat, hogy ne látszódjon a csípőn a “kapaszkodó”, ami kibuggyan a nadrágból, mikor az az XXL-es "Danone futás 2003" póló senkinek nem áll jól baszki, még a feszes 20 éveseknek sem. Meggyötört arccal és szolga lélekkel tolunk le egy olyan programot, ahol jól kéne érezni magunkat. Nem engedjük el magunkat, végig feszkózzuk az egészet, mert otthon maradt, nincs nálunk, nem lehet kapni, koszos lett, most mi lesz, ez így nem jó, és különben is, a gyerekről szól (miért minden csak a gyerekről szól egy CSALÁDI programon?) és csak egyre mélyülnek az összevont szemöldök meg a száj lebiggyesztős ráncok. Aztán meg önigazolást keresünk egy cikkben, hogy erre meg arra nincs idő. Senki nem beszélt arról, hogy heti 5x edzeni kell, meg kozmetikusnál elbaszni egy teljes napot.

Mindenki az Anyutesttel foglalkozik, mikor az Anyufejet sokkal inkább rendbe kéne tenni. Egy 50 kilós 20 éves se szexi búval baszott fejjel meg görbe háttal. Akkor egy anyu miért lenne az? Sem pénz, sem idő nem kell ahhoz hogy kihúzzuk magunkat és mosolyogjunk, hogy jól érezzük magunkat, és ne görcsöljünk folyamatosan. Hát milyen feministák vagyunk görbe háttal?? Hogy harcolunk az anyák jogaiért lehorgasztott fejjel? Nulla személyiséggel és csak anyu szereppel, folyamatos család terelgetéssel, meg “nekem mindegy majd eszem a gyerekét” szolga lélekkel egy darab mosoly nélkül az arcunkon hogy lennénk már jó nők? Szerintem nincs dögösebb egy magabiztos önfeledten nevető nőnél. De csak puffogjunk tovább és osszuk a bólogatós cikkeket, mert az még ennyi pénzbe/időbe se kerül.

A bejegyzés trackback címe:

https://minekszultazilyen.blog.hu/api/trackback/id/tr3414159191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása