Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy kezdő anyuka megpróbáltatásai

Minek szült az ilyen?!

Minek szült az ilyen?!

Miért jó, ha lányod van?

2015. július 02. - MinekSzültAzIlyen?

Na, itt a kontra, hogy a lányos szülők se legyenek háttérbe szorítva. Amióta fiam van, nem igazán gondolkoztam el azon, hogy mégis, miért jó, ha lánya van az embernek, de teszek egy próbát kommentekkel, visszajelzésekkel kiegészítve.

Nincs tabu szín. Egy lányra ráadhatsz kéket, feketét, barnát minden probléma nélkül. Bezzeg egy fiúnál tiltólistás a rózsaszín, halványlila, ciklámen.

Ha egy kislányra adsz baseball sapkát vagy koponyás pólót, az még vagányabb, mintha egy fiúra adnád.

Ha már öltözködés. Egy kislányra lazán és szívesen adsz szandált és harisnyát, míg egy fiúra mindezt muszájból, és vért izzadsz, mire találsz olyat, ami nem annyira gáz.

Szerintem (hangsúlyozom: szerintem) sokkal több szép lány név van, nekem is volt 3 név a tarsolyomban már terhesség előtt évekkel, míg a fiú névvel megszenvedtünk rendesen.

Mivel én is lány vagyok, sokkal kevesebb újdonság ér (nincs fitymaszűkület para, kamasz kori ragacsos lepedők, pornó oldalak az előzményekben), amik miatt vakargathatnám a fejem, hogy ezzel most mit kezdjek.

Nem fognak név szerint ismerni a balesetiben.

Sokkal több Disney mese készül lányoknak, mint fiúknak. És sokkal jobbak. Én egyszer végig szenvedtem kötelezőből a Verdákat, és nagyon utáltam.

Soha sem volt saját Barbie-m, mindig csak levágott hajúakat, meg filctollal újra sminkelteket örököltem másoktól. Na, most lehetne.

Sokkal több jó lányos bébi játék és motívum van, mint fiús. Pillangók, virágok, kiscicák, csillagok, szívecskék, stb. A fiúknak meg ott van az autó meg a dinoszaurusz. Egy két hónaposnak…

Nem csak kardozásból és autóberregésből áll a játék.

Ha az utcán megkérdezi, hogy „Az ott milyen autó?”, bőven elég lesz azt mondani, hogy „Piros.” Nem fog belemenni abba, hogy milyen márka, milyen típus.

Szuperhősből sokkal több van, mint Disney hercegnőkből. Könnyebb lesz megjegyezni, ki kicsoda.

A csendes játékokat, mint a rajzolás, origami, imádni fogja, és nem büntetésnek fogja érezni.

Nem kell majd 4 napnyi WoW vagy GTA után kirángatnom a szobájából, hogy találkozzon végre természetes fénnyel.

Nem fog pókokért, skorpiókért, kígyókért meg bármi olyan állatért könyörögni, amit élő egérrel vagy bogárral kell etetni.

Nem kell megértenem, hogy mire jó a videokártya és nem kell megtanulnom, hogy mi a tököm az a RAM.

Rohadt drágák a videó játékok (Play Station, Xbox és társai), nem is tudok olyan lány játékot mondani, ami ezt árban megközelítené.

Nem kell havonta fodrászhoz járni.

Később is lehet neki plüssmackót venni, mert örülni fog neki.

Egy lány, ha jégkorongozik, az vagány. Ha egy fiú szeretne balettozni, csak szemforgatásokba ütközöl.

Nem a Media Marktba megyünk „shoppingolni”. És ott nem fogunk állni fél órát két tök ugyanolyan számítógépes kütyü fölött, hogy mégis, melyiket vegyük meg.

Ha a lányod focirajongó, basszusgitáros vagy autóversenyző lesz, az kurva menő. Fiúknál meg kb. alap.

Persze, a fiús apák is aranyosak, amikor óvszert rejtenek a kamasz fiuk zsebébe kacsintva, de a lányos apák aggódása, és a kislányuk „udvarlójának” méregetése és faggatása szerintem mega cuki.

Lehet, hogy rámegy egy rahedli pénz a szalagavatóra, de ott ő lesz a legszebb hercegnő.

Ha már túl öreg és hülye leszek eldönteni, melyik ruha áll jól, ő ott lesz személyes sztájlisztként, és rám szól, hogy a feszes bőrnadrágot azért 50 felett ne erőltessük.

A bejegyzés trackback címe:

https://minekszultazilyen.blog.hu/api/trackback/id/tr307589856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.07.03. 12:05:08

Tetszik a poszt! :)

"Nem kell havonta fodrászhoz járni."

Cserében azért kicsit drágább lesz az a fodrász.

"Nem fognak név szerint ismerni a balesetiben."

Ez jó. :)

"Ha az utcán megkérdezi, hogy „Az ott milyen autó?”, bőven elég lesz azt mondani, hogy „Piros.”"

Sőt jó eséllyel még ezt sem kérdezi meg.

"Nem fog pókokért, skorpiókért, kígyókért meg bármi olyan állatért könyörögni, amit élő egérrel vagy bogárral kell etetni."

Viszont olyan sem lesz a háznál, aki halálmegvető bátorsággal kiviszi a pókot a lakásból (mert megölni azért nem kellene), hogy anyu végre hagyja abba a rémült sikoltozást. :D

MinekSzültAzIlyen? 2015.07.03. 12:19:44

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Egy ideig a fodrászt egész jól meg lehet úszni, aztán jön a kamaszkor és örülsz, ha nem állít haza piros felnyírt hajjal :)

Hát igen, az autók meg a kütyük. Ezt szívesen megúsztam volna, most majd berreghetek, meg bevághatom az összes autótípust. (ja, és a dínókat is) :)

Persze, egy fiú halált megvető bátorsággal kiviszi majd a pókot, de előtte még percekig röhögve ott lóbálja neked... :)
süti beállítások módosítása