Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy kezdő anyuka megpróbáltatásai

Minek szült az ilyen?!

Minek szült az ilyen?!

AnyáZOO

2018. május 21. - MinekSzültAzIlyen?

Évek óta járunk állatkertbe, a gyerek miatt meg még sűrűbben, végre állatkert érett a gyerek, mert eddig minden más jobban érdekelte az állatoknál. Volt olyan 2 éve, hogy 6.000,- Ft-ot fizettünk azért, hogy nézzünk egy tűzcsapot, de most már felfogja a lényeget, tudta hova megyünk, és várta is, ezt útközben 36256x el is mondta. A helyszínen annyira öntudatosan ment egyik helyről a másikra, hogy alig tudtunk lépést tartani vele. Ez így jó, ez így fasza. Ezt csodás programnak tartja mindig mintegy 50.000 szülő és nagyszülő, tudom én, hogy szerda hajnalban kéne menni, de hát így jönnek ki a szabik meg a hétvégék. Valamiért ebben a környezetben megváltozunk, és mi emberek leszünk a legnagyobb állatok. Ömlesztve egy család beszélgetésében adom át a tapasztalataimat, bevallom, egy-egy mondatuk én vagyok (mert én is tudok tirpák lenni), a többi 4 év emlékeiből ollózódott össze, de kb. így néz ki egy átlagos család átlagos napja az állatkertben.

Bazdmegdesokanvannak. Kurvaannyukatparkolhatokavilágvégén. Mégfizetősisbaszki? Mitképzelneklehúzósköcsögök. Neintegesséltudomhogyvanhely. Anyusszájjálkiájjáloda. Leszaromhogynaponvanittvanhelyéskész. Gyeremábazdmegkurvanagyasor. Mitosztanakingyen? Várjálbennmaradtazüdítője. Pisilnikell. Pisilszkésőbb. Ottegyfahanembírod. Hatezerötszáz. Mennyi??? Rablásfényesnappal. Nahúzzunktanuljonagyerek. Nanézzükstrucc. Fiamastruccazegykurvanagymadár. Ennyi. Gyereidetestruccpípípípí. Nenyújjábemegcsíp. Muhahapávaazabuzimadár. Nazsiráf. Húdekúrvanagy. Maraggyámányugodtanamíglefotózlakakurvagorillával. Homályosmégegyszermosoolyogjmárboldogvagy. Mindegyjóleszez. Nemveszünkfagyitkurvadrága. Najóegygombóccal. Hogyleheccilyenbénahogyleejted? Nemveszekújat. Mennyétovább. NémáottazaizéaMadagaszkárbólazadög. Muhahadugnakazoroszlánok. Takardelagyerekszemét. Faszommegyállatsimogatóba. Dédinélisvantyúk. Zoocsemegemegafaszomat. Tépjélnekifüvetasarkon. Jólvannanesírjáveddmeg. Maraggyúgylefotózlakahogyetetedakiskecskét. Neféjjétőlenembántcsakmegkerget. Apusleszedteakecskeakörmömet. Faszérnyúkász. Navégretigris. Lófasztsecsinálezcsakdöglik. Kopogjánekiháthameghallja. Aggyánekislusszkulcsotaztszereti. NaneszenézdBambi. LányBambinincsagancsa. Nézzémáide. Eziscsakvanbezzeghaberaknákatigrist. Lekéssükafókasótgyeremár. Nalátodfelseférünknemlátoksemmit. Nehisztizzélmajdmáskormegnézzük. Tutisemmiextracsakúsznak. Lehúznakabelépővelanagysemmire. Nemveszekilyenpörgősbizbaszt. Najóegyet. Némáezisdekirály. Kettőlesz. Kétezerötszáz? Kurvadrágavagykisfiamdemostmárinnentőlkusslegyen. Micsoda? Eltörted? Nemhiszemelhogykétpercevannáladésmártönkretetted. Leszaromhogyezilyenkínaiszar. Jóakkorviddvisszaháthakicserélik. Nesíjrámámingyákapszmásikat. Inkábbálljodaazelefánthozlefotózlak. Eznemlettjóújra. Várjálbazdmegcsináltvagynegyvenet. Hogykelltörölni? Nanézdottvanabagira. Cicciccic. Naezissüket. Biztostelenyugtatózzákőket. Namégegyfuraszarvas. VárjáaztírjaANTILOP. NemislopelezazAntisemmithaha. Namennyünkahüllőházbakrokodilmegkígyók. Dekúrvamelegvanitt. Leszaromhogypáratartalommeghüllőkhakurvamelegvan. Denemértedhogynembírombazdmeg? Viddkörbeagyereketaddigelszívokegycigit. Nabajnokláttadazanakondát? Nekemisvanegyhöhö. Akrokodilnemcsináltsemmit? Biztosnemigazi. Lehúzósgecikezekanyus. Tutikamuakrokodilsosemozog. Jegesmedveez? Háteztökbarna. Ezvalamikeresztezett. Denézmármeghogybarnabazdmeg. Kamuszarezazegészállatkert. Egyikállatsecsinálsemmit. Menjünkhazaapicsába. Ígyisafélfizetésembántaeztaszart. Holakulcsom. Bazdmegkiömlöttazoocsemege.Hovahátazsebembebaszki. Holparkoltunkanyus? Navégreüljetekbehúzzunkapicsába. Nakölyökjóvoltazállatkert? Jöjjünklegközelebbis? Nanáhogyjövünkfaszavolt. Tegyükfélreazoocsemegétjóleszmégmáskor.

Kultúrabazdmeg.

A bejegyzés trackback címe:

https://minekszultazilyen.blog.hu/api/trackback/id/tr9313990754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása